Tennisälskare

a3843699069_10

Simon Love är alltid full av idéer och infallsrik popmusik. Ganska ofta är han dessutom ganska ful i mun – men vanligen med en typiskt engelsk ironisk vändning. Efter fyra plattor med The Loves kom hans första soloplatta “It Seemed A Good Idea at the Time” förra året. Har ni inte hört den är den en lika bra ide nu som då.
Nu är han tillbaka med en “Tennis Fan” EP som innehåller en tjusigt orkestrerad version av ‘Motherfuckers’ från soloplattan och tre nya 70-talsdoftande, sjaskiga och skruvade poplåtar som det förstås inte går att leva utan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: