Lilla My i Cardiff

a1425714307_10

Sommaren är här och kunde vara lite varmare – men i övrigt kan det inte bli bättre eftersom mumintrollen i Cardiff som kallar sig Little My tillfälligt återförenats för att ge ut ett helt album med både uppfräschat gammalt material och nya låtar.

“Beeps” kom redan i maj, men är ändå årets sommarplatta, bräddfylld som den är av naiv och trallvänlig amatörpop av allra bästa märke. OK, det hörs att bandet har blivit några år äldre och klokare sen sist och dessutom har tillgång till en bättre studio än tidigare. Men musiken är lika vidöppen, sökande och klichébefirad som tidigare. Helt i Tove Jansons anda med andra ord.

Ett måste för anglofila popnördar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: