En debut med mersmak

alphaduka2

Alphadukas titellösa sexspårs debut-EP kom redan den 5e augusti, men jag har inte upptäckt den förrän nu. Storögda pophymner som andas ungefär samma luft som tidiga Aztec Camera och Prefab Sprout trots att Aplphaduka hör hemma i södra London.
Musiken är ganska enkelt inspelad och har kvar en känsla av ungdomlig renhet som nästintill ofelbart åker ut med badvattnet efter några år. Detta är inte ett mästerverk, men man kan riktigt höra hur ingredienserna just nu faller på plats. En debut som ger mersmak!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: