Meilyr Jones gör en av årets bästa skivor

a1595449745_10

Meilyr Jones hade tidigare popbandet Race Horses, var första platta ‘Goodbye Falkenburg’ jag fortfarande älskar hejdlöst. Efter ytterligare en platta splittrades bandet och Meilyr gav sig ut på irrfärder i Europa för hitta tillbaka till sig själv. Året var 2013 och detta album är inget mindre än en självbiografisk inre och yttre reseskildring.
Hjärta, smärta, melodrama och självutlämnande, pompigt orkestrerad vispop. Ja, detta skulle kunna gå hur illa som helst. Men tvärtom är det fantastiskt bra. Meilyr förblir trovärdig och kan skriva låtar som få. En av årets bästa skivor är här.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: