Världens bästa popband

a3790488240_10

Skotska Dr Cosmo’s Tape Lab är förmodligen världens bästa popband just nu. “Community Garden Politics” är en ganska komplicerad och berättande låt om utmaningarna med en gemensam trädgård, med en melodi som ögonblickligen sätter sig i huvudet trots att den inte har en särskilt tydlig refräng.
Lite “The Village Green Preservation Society” förstås, men när raden “If you’re going vegetable, please be mine for all your days” dyker upp en halvminut in krockar mina mungipor med öronsnibbarna och jag får på nytt följa med in i en halvgalen värld full av upptåg där det blåser en fräsch vind som får alla tankar på plagiat att fladdra bort som vissna löv. Detta är pop av och för idag, komplett med underbart malplacerade 80-talssyntblippar.

Baksidan är minsann inget att grymta om heller. Pun intended.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: