Cosmo Tape Lab’s charmiga knasigheter

a3784861309_10

Coconut Summer Drop-In 432 spelades in väldigt snabbt eftersom Glasgow-duon Dr Cosmo’s Tape Lab kommer att vara engagerade på olika håll och inte kan spela mer under året. Att det gick snabbt hörs, detta är ingen platta för perfektionister, utan för dem som gillar att drömma om stranden utan att riktigt orka ta sig dit trots att den bara är en halvtimme bort och sommaren fortfarande hänger kvar i luften.
Vad vi serveras här är Beach-Boys-loppis-lounge-pop med enkla men härliga melodier, stämsång och en hel del charmiga knasigheter, som exempelvis sista låten “Guiseppe e Franca”. Vad i helsike den låten är för nåt har jag ingen aning om…
Men jag älskar detta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: